Företagets logotyp

All snickeri bygg & städ

Omdömen (0)

Kontaktperson

Abboud Lahdo

  • TORNFALKGATAN 66 LGH 1001, 70349 Örebro
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

All snickeri bygg & städ ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om All snickeri bygg & städ

Hej och välkommen till all snickeri o bygg,städ vi är ett företag som sätter kunden i centrum. Vi på företaget jobbar med att kunden ska kunna känna sig trygg när han är i behov av hjälp. vi på företaget vill mesta dels ha en hem besök för att se vad de är som ska göras och bedöma hur vi kan utföra de på ett så smidigt sätt att både vi och kunden är nöjda När vi har varit på hembesök så skickar vi alltid en offert till kunden som han i lung och ro kan gå igenom. och när vi fått kundens godkänande så sätter vi ett start datum för själva uppdraget. vi jobbar alltid till rimliga priser och bra utförande. vi har även olika samarbetspartner som länge har varit med I branschen. vi tre som jobbar har följande utbildningar *Snickare * Elektriker * Städ för mer info kolla kontakt uppgifterna på vår sida.vi jobbar med rimlliga priser och nöjda kunder.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Auktoriserat Serviceföretag

Läs mer

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

britt neiby

vi hade till en början fått i uppdrag att flyttstäda men när vi kom så stod de kvar möbler som vi fick köra iväg till återvingingsverket. och de är för och efter bilder. med en mycket nöjd kund.

 

Omdömen

All snickeri bygg & städ har inte fått något omdöme ännu.