Företagets logotyp

AC Entreprenad AB

Omdömen (0)

A

Anders Carlsson

  • BOX 207, 45729 Hällevadsholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

AC Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om AC Entreprenad AB

Vi utför alla förekommande markarbeten åt såväl privatkunder och entreprenörer. Vägar, gator, dräneringar, VA och plattsättning.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Yrkestrafiktillstånd

Läs mer

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Magnus åbergsgymnasiet

Markarbeten inkl. plattsättning, sättning cyckelställ, belysning inkl, kanalisation och fundament, L-stödmur, asfaltsytor.

Fiskebäckskil

Plattsättning, dränering gräsmatta

Vitvingen Trollhättan

Markarbete, VA för ett LSS boende i Trollhättan färdigt hösten 2019.

Omdömen

AC Entreprenad AB har inte fått något omdöme ännu.