A

AB Stureby Styr & Reglerservice

Omdömen (0)

A

Anders Hansson

  • Safirgränd 8, 12679 Hägersten
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

AB Stureby Styr & Reglerservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om AB Stureby Styr & Reglerservice

Vi utför elinstallationer samt styr & regler installationer, felsökningar & reparationer främst för fläktrum & undercentraler.
Vi bygger också styrskåp för fastighetsautomation som t.ex. värme & fläktstyrning för fjärrövervakning.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

Omdömen

AB Stureby Styr & Reglerservice har inte fått något omdöme ännu.