Företagets logotyp

100% Hemkomfort Sverige AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Basim Majid

  • POLYGONVÄGEN 31, 18766 Täby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

100% Hemkomfort Sverige AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om 100% Hemkomfort Sverige AB

Välkommen!
100 % Hemkomfort är ett tjänsteföretag med säte i Täby som erbjuder fullservice av hushållsnära tjänster.

Vi tar hand om allt i och utanför hemmet, från städning och tvättning till trädgård och familjeservice där t.ex. inköp av förbrukningsvaror, barnpassning samt hundrastning ingår.

Vi arbetar med att vara effektiva och vi satsar stort på noggrannhet, vänlighet, servicekänsla och nära kontakt med våra kunder. Företaget 100 % Hemkomfort är mycket måna om skapa ett gott rykte och ställer därför höga kvalitetskrav på de arbeten som utförs.

Vi är därför mycket noga med vilken personal som arbetar åt oss, och har en utarbetad miljöpolicy. Vi tror på personlig utveckling för medarbetare, och företaget har en planlagd personalutbildning för all personal.

Kontakta oss gärna för att få veta mer!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

avatar

Service och kvalitet

via Flyttstädning 30 kvm, Stockholm-Globen

Riktigt bra service med klar och tydlig återkoppling Lägenheten har aldrig varit så ren tidigare sa min son :)

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga