Bygg & renovera övrigt

Bygga ut, bygga om och renovera

Vare sig du ska bygga ut ditt hus, renovera lägenhet eller gräva ut källare kan det kännas som stora projekt där du behöver ha koll på allt från bygglov, material, kostnader och val av byggföretag. I våra artiklar har vi samlat våra bästa tips och råd inför ditt stundande projekt.

grävning under vinter

Gräva ut källare – vad kostar det?

Att gräva ut en källare är ett spännande projekt som kan ge ditt hem ett stort mervärde. Det är ett utmärkt sätt att öka det användbara utrymmet i ditt hem utan att behöva expandera utåt. Det är dock viktigt att tänka på kostnaderna för grävningen innan du tar dig an ett så stort projekt.

Läs mer »

Tänk på det här innan du bygger ett uterum

Du kanske är en av dem som drömmer om ett uterum att mysa i när hösten kommer, men vad ska man egentligen tänka på innan man börjar? I den här artikeln hittar du det du behöver tänka på innan du börjar planera ditt uterum.

Läs mer »
Garage och carport håller din bil ren

Bygga garage eller carport – kostnader, regler & tips

Går du i tankarna att bygga ett garage eller en carport intill huset? Är du osäker på vilket av alternativen som passar dig bäst? Vi har samlat allt du behöver veta kring vilka regler som gäller, vad det kan kosta och andra tips som hjälper dig att hitta den bästa lösningen.

Läs mer »