DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
Bild på ett hus

Användarvillkor

Villkor och regler för uppdragsgivare

Denna hemsida och tjänst tillhandahålls av Dorunner AB (”Dorunner”) med organisationsnummer 556723-4603. Dorunner är en webbaserad tjänst som hjälper privatpersoner och företag (”Uppdragsgivare”) att hitta tjänsteföretag som utför rot/rut tjänster såsom städ, hantverkstjänster, flytt etc. (”Företagen”).

När användare lägger in en förfrågan på Dorunner så skickas den till matchande företag som ges möjlighet att besvara och offerera på uppdraget. Dorunner garanterar att enbart kontrollerade företag anslutna till Dorunners tjänst har möjlighet att besvara förfrågan. När företaget tagit del av användarens kontaktuppgifter är det upp till berörda parter att gå vidare i sin upphandling.

Vill du förstå hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa om det i vår integritetspolicy här.

01. Kostnad

Det kostar ingenting att göra en offertförfrågan, skriva ett omdöme om ett företag eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

02. Användning

Den som gör en offertförfrågan eller lämnar ett omdöme, godkänner att Dorunner skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till Dorunner och som matchar förfrågan. Det är inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.

Omdömen från kunder är en central del av vår tjänst och det är därmed av yttersta vikt att säkerställa att omdömen om våra anslutna företag inte är fabricerade. Vi kan därför komma attkräva att ni styrker att ni använt företaget i fråga, t.ex. med en bild på kvitto/faktura (eller liknande) innan omdömet publiceras.

03. Ej bunden

Den som gör en förfrågan på Dorunner är inte bunden att anlita ett företag från Dorunner. Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.

04. Missbruk

Det är inte tillåtet att förtala någon person eller företag, eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan eller omdöme. Missbruk kommer att anmälas och överträdelse kan komma att innebära att användarkontot spärras utan förvarning.

05. Erhållna svar

Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan. Dorunner garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baseradepå val av kategorier och region. Dorunner ställer krav på att anslutna företag förhåller sig till och respekterar våra villkor och regler.

06. Användarens ansvar

Det är användarens ansvar att utvärdera, kontrollera och anlita entreprenören.

07. Oseriösa företag

Oseriösa företag och företag som bryter mot villkor och regler skall anmälas till info@dorunner.se och kan därefter komma att stängas av från Dorunner.

08. Dorunners ansvar

Användare sluter avtal direkt med utföraren. Dorunner har ingen del i detta avtal utan underlättar endast kommunikationen mellan dessa parter. Dorunner tar inte ansvar och lämnar inga garantier för produkter och arbeten som utförs av företag som förmedlats via tjänsten. Dorunner kan ej ställas till svars för skada som uppstått i samband med ett uppdrag. Vid problem, exempelvis bedrägeri och stöld skall tvisten hanteras direkt mellan användare och anlitat företag.

09. Personuppgifter

För att Dorunner ska kunna utföra tjänsterna behandlar Dorunner personuppgifter hänförliga till kunden. Mer information om Dorunners behandling av personuppgifter finns på https://www.dorunner.se/info/allm%C3%A4nt/integritetspolicy.