Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
Bild på tjej med dator

om dorunner

We had a dream

Det ska vara enkelt att hitta och jämföra offerter från bra hantverkare och tjänsteföretag

Dorunner startades 2009 med visionen att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one-stop-shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Sedan starten har över 200 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt hos oss.

Samtidigt som vi hjälper uppdragsgivare att hitta den hjälp de behöver, så är vi otroligt stolta över att vi också kan hjälpa tusentals duktiga småföretagare att bygga upp sitt rykte och hitta nya kunder. Att skapa en omdömesbaserad plattform, där vi även kräver god ekonomi, gör att de allra bästa hantverkarna sticker ut i konkurrensen och hyllas för sitt exemplariska arbete - precis som sig bör!

Som ett led i vårt engagemang att hylla Sveriges bästa hantverkare, så arrangerar vi dessutom tävlingen Årets Hantverkare. Här delas priser ut i kategorierna Årets Byggföretag, Måleriföretag, VVS-företag, Elektriker, Badrumsentreprenör och Golvläggare. Vinnarna i tävlingen är de företag som har flest nöjda kunder som röstar på dem. Att vinna tävlingen förändrar många företagares liv, eftersom det utgör en så pass tydlig kvalitetsstämpel i branschen. Historierna från de vinnande företagen är hjärtevärmande och vi är stolta över att få en chans att lägga fokus på dem för det fina jobb som de gör varje dag.

Vi som jobbar här

Heimar Svensson

VD

heimar@dorunner.se

Marcus Carlsson

Senior Key Account Manager

marcus@dorunner.se

Magnus Söderling

IT-chef

magnus@dorunner.se

Josefin Svensson

Ekonomiansvarig

josefin@dorunner.se

Samantha Grönblad

Digitalt marknadsansvarig

samantha@dorunner.se