DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
Bild på tjej med dator

om dorunner

Jämför offerter eller köp tjänsten direkt - med Dorunner är valet ditt

Dorunner startades 2009 med visionen att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one-stop-shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Sedan starten har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag använt vår tjänst för att få hjälp med sina uppdrag. Dorunner möjliggör för uppdragsgivaren att ta in upp till 5 offerter och prisjämföra mellan företag.

Vi erbjuder även ett stort utbud av tjänster till fast pris såsom dimmerbyte, byte av elcentral eller montering av taklampa.

Som kund bokar du tjänsten enkelt via Dorunners webbsida och kommer därefter i kontakt med en kontrollerad och behörig utförare som kan hjälpa dig med efterfrågad tjänst.

Samtidigt som vi hjälper uppdragsgivare med projekt för hus och hem så hjälper vi också tusentals duktiga småföretagare att bygga upp sitt rykte och hitta nya kunder. Genom Dorunners plattform kan våra medlemsföretag samla på sig omdömen från uppdragsgivare och därmed sticka ut i konkurrensen.

Vårt partnernätverk består av alltifrån enskilda firmor till större etablerade rot- och rut-företag samt frilansande giggare som tar enklare monteringsjobb. Vi försöker alltid erbjuda en lämplig partner i närområdet som kan utföra tjänsten.

Ersättningen till våra partners är rättvis och utbetalas som lön i enlighet med svenska skatteregler. Dorunner bidrar till ökad sysselsättning och ökad mångfald på arbetsmarknaden samtidigt som våra uppdragsgivare får snabb hjälp till ett rimligt pris.