Företagets logotyp

Wästmur & Construction AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Betim Binaku

  • Backa Bergögata 4, 42246 Hisings Backa
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Wästmur & Construction AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Wästmur & Construction AB

Din Partner inom Mur, Fasad & Byggarbeten
Wästmur är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande fasadarbeten som murning, putsning, betong, och balkonger. Vi hjälper företag, offentliga sektorn, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Totalentreprenad & Brett kontaktnät
Wästmur utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Mur & Puts
Murning
Putsning
Fasadrenoveringar
Balkong
Betongarbeten

Fyllningar
Markarbeten
Granitläggning m.m
Puts, Tegel & Betongspecialister
Wästmur är kollektivanslutna med Byggnads och har ID06 och FORA. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar via Trygg Hansa, samt F-Skattsedel

Kontakta oss idag
Ni är välkomna att kontakta Wästmur för framtida samarbeten, frågor och information kring ert nästa bygg- och fasadprojekt!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Referenser

Balkongrenovering

Norra Gubberogatan 10. Göteborg

 

Putsning

Svenljunga Biograf

 

Garagebygge

Karlsdalsvägen 3

 

Fasadarbete

Fönsterbyte, puts, tilläggsisolering

 

Renovering av loftgång

Ytterby Björkås

 

Omdömen

Wästmur & Construction AB har inte fått något omdöme ännu.