Företagets logotyp

Västerås Service & Anläggning AB

Omdömen (0)

V

Peter Nerén

  • Friledningsgatan 3a, 721 37 Västerås
  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Västerås Service & Anläggning AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Västerås Service & Anläggning AB

Vi utför allt inom Mark & Anläggningsarbeten samt trädgårdsarbeten och Fastighetsskötsel till bra priser och väl utfört arbete.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

Omdömen

Västerås Service & Anläggning AB har inte fått något omdöme ännu.