Företagets logotyp

UBK Service AB

Omdömen (0)

U

Sami Helén

  • Spikgatan 1, 75323 Uppsala
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

UBK Service AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om UBK Service AB

UBK Service AB är ett nystartat företag som arbetar med plattsättning, bygg och underhåll. Företagets starkaste sida är bred kunskap och erfarenheten av att driva egna mindre entreprenader, så som renoveringar av fastigheter eller byggskador efter vatten eller brand.
Med kunnig personal och god service mot kund där fokus är personliga kontakter så kan UBK Service ABs kunder känna sig trygga.
Inom företaget så finns det kunskap från bygg och rivningsbranschen, där vi kan erbjuda rivare, snickare, plattsättare och målare under samma tak. Med nära samarbetspartners inom rör, el och matta så är vi ett oslagbart företag gällande snabb service och perfekt resultat.

Företaget strävar alltid mot att leverera bästa resultat med dem bästa material som finns. Samt att utveckla företagets personal och ledning till ett starkt team.

UBK är:
UNDERHÅLL: Vi ser efter eran fastighet invändigt och utvändigt med städtjänster, kontroll av fastigheten att denna inte är i riskzon för skador.

BYGG: Inom byggservice erbjuder vi rivning, golvläggning, ombyggnation, totalrenoveringar och ommålning av lägenheter/hus.

KAKEL: Har du behov av nytt badrum, kakel i köket eller klinker på golvet så kan UBK erbjuda helhetslösning från rivning till färdigt resultat.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Kök renovering

 

plattsättning

 

Byta tak

 

Omdömen

UBK Service AB har inte fått något omdöme ännu.