Företagets logotyp

Stockholms Proffs Byggare

Omdömen (0)

Kontaktperson

Ali Dashtestani

  • TENNISVÄGEN 2 F, 17553 Järfälla
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Stockholms Proffs Byggare ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Stockholms Proffs Byggare

Hej och välkommen till Stockholms Proffs Byggare!

Stockholm Proffs Byggare är en nystartat firma som utför olika tjänster inom bygg såsom renovering av kök, badrum och även total renoveringar. Vi har hunnit utföra en del jobb trots firman är nystartat såsom ni ser på bilderna.

Firman som sagt är nystartat men vi är proffsiga och tidseffektiva. Tid är pengar. Alla som jobbar inom SPB har minst 5 års erfarenhet. Bra service och grymt arbete kan jag garantera.

Vill du få mer information, rådgivning eller kostnadsförslag tveka inte att kontakta oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Referenser

Total Renovering

Total renovering av en nybyggd Radhus i Sollentuna Deras avtal täckte inte andra våningen därför andra våningen va halvklar och vi fick göra om andra våningen såsom kunden önskade. Jag kan lämna den tyska familjen som referens. Flygarvägen 24 Sollentuna Jörg Niemöller

 

Köks Renovering!

Köks renovering som både jag och kunden va jätte nöjda. Jag lägger upp en bild på arbetet, ni får avgöra själva. Mera bilder kan skickas via mejl ifall någon är intresserad.

 

Omdömen

Stockholms Proffs Byggare har inte fått något omdöme ännu.