Företagets logotyp

Städkraften Västerås AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

AGIM BYTYQI

  • C/o Agim Bytyqi, Axel Oxenstiernas Gata 33, 72478 Västerås
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Städkraften Västerås AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Städkraften Västerås AB

Städkraften Västerås AB. inom lokalvårdsyrket har vi hittills lyckats få våra kunder mycket nöjda då vi alltid gör vårt bästa och utför ett bra, rent och hälsosamt jobb.

Nöjd-kund-garanti Vi ser alltid till att du som kund alltid är nöjd med vårt arbete. Om du mot förmodan skulle vara missnöjd eller om något missförstånd uppstått, gör vi om arbetet utan extra kostnad.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer

SRF Konsulterna är en branschorganisation för redovisningskonsulter och lönekonsulter som utfärdar certifikatet "Auktoriserad Redovisningskonsult" som en kvalitetsstämpel efter man uppfyllt deras krav.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Soliditet - God kreditvärdighet

Läs mer

God kreditvärdighet som utfärdas av Solditet.

Referenser

Frisör Stugan Västerås

Byggstädning & Fönsterputs

 

Vemmab Västerås

Storstädning och Fasad Tvätt

 

Bil Traktor Västerås AB

Storstädning Och Golvvård

 

Flyttstädning Västerås

Bra genomfört arbete (Flyttstädning 75 kvm, Västerås) Fick ett positivt och snabbt svar. Det var lätt att boka tid. Städningen utfördes till stor belåtenhet och vi är jättenöjda.

 

Vemmab Västerås

Matt Tvätt

 

Omdömen

avatar

Bra genomfört arbete

via Flyttstädning 62 kvm, Västerås

Fick ett positivt och snabbt svar. Det var lätt att boka tid. Städningen utfördes till stor belåtenhet och vi är jättenöjda.

Svar från Städkraften Västerås AB

Tack får omdömen

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga