DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

SSH Byggmontage AB

Om SSH Byggmontage AB

  • Jörgen Kristoffer Junhager

  • Box 448,751 06 Uppsala

  • Medlem sedan 2017-01-11

Välkommen till SSH Byggmontage AB!

Vi är ett familjeföretag där tre generationer arbetar. Just för att vi är ett familjeföretag så vet vi hur viktigt det är att göra familjer nöjda! Vi vill att du som kund ska kunna lita på oss och överlåta ditt hus och drömmar till oss så ska vi göra allt för att dom ska gå i uppfyllelse.

Att hjälpa kunder varje dag är något vi älskar att göra och det finns ingenting som glädjer oss så mycket som när ett projekt är klart och vi har en nöjd kund att lämna över hemmet till.

Vi tar på oss alla sorters arbeten så tveka inte på att kontakta oss och berätta era planer så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa er! Vi lämnar alltid kostnadsfria offerter! Just för att du som kund inte ska behöva betala för att få veta vad ett projekt ska kosta. Vi kommer självklart ut och tittar på erat planerade bygge innan vi sätter igång med offerten så vi kan planera hur tidsplanen för arbetet ska se ut och liknande saker, allt för att ni som kunder ska känna er trygga!

Områden

Uppsala

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.