Företagets logotyp

Sense Pro System Europa AB

Omdömen (1)

S

Ulf Boart

  • Dalhemsvägen 52, 14146 Huddinge
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Sense Pro System Europa AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Sense Pro System Europa AB

Sense Pro System är ett företag som har över 35 års erfarenhet med att renovera och återställa fuktskadade badrum enligt branschreglerna.

Smarta Badrum!
Sense Pro System arbetar med sitt eget framtagna system Smarta Badrum och har efter 35års tid tagit steget från endast försäkringsskador till att nu även utföra badrumsrenoveringar åt privatpersoner med vårt egna smarta system med integrerade fuktsensorer då att du som kund kan få koll på att ditt badrum håller tätt!

Efter utfört renovering kan du som kund känna dig helt trygg med att badrummet och konstruktionen är tät och där vi bjuder på registrering och aktivering av fuktsensorerna samt första mätning, som sker mellan den 6 - 12 månaden.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Referenser

Badrumsrenovering

"Vi är väldigt nöjda med hela processen från planering till slutförande utav våra 2 badrum. Vi fick hjälp med att planera in en vägg i stora badrummet som avgränsar dusch och toalett samt möjligheten till en stenvägg vid badkaret som vi önskade. Vi känner oss oerhört glada att vi valde Sense Pro för detta arbete och känns väldigt bra att det finns fuktsensorer i hela badrummen så vi kan ha koll på eventuell fukt och mögel vilket känns viktigt som barnfamilj. Vi håller på att spara ihop till vårt sista badrum med bastu och kommer absolut vända oss till Sense Pro för det projektet."

 

Omdömen

avatar

Supernöjda

Vi är supernöjda med Sense Pro och var överraskade av att priset blev så bra med både fuktsensorer och våtrumsskivor Hantverkarna hade alla sina olika branschfolk-nyansen så det känns riktigt bra!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga