Företagets logotyp

Sandmarks trädvård

Omdömen (0)

Kontaktperson

Daniel Sandmark

  • Järlåsa-knutbo 140, 74496 Järlåsa
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Sandmarks trädvård ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Sandmarks trädvård

Välkommen!

Har ni träd & buskar som ni behöver hjälp med och vill ha en kvalificerad arborist som gör jobbet åt er för ett rättvist pris? Då kan vi på Sandmarks Trädvård hjälpa er.

Jag är en klättrande arborist som är utbildad inom Säker Skogs nyaste riktlinjer och säkerheten är alltid det viktigaste för oss, vi kan även bedöma trädens hälsa baserat på yrkeshögskoleutbildning och yrkeserfarenhet och kollar då på trädets krona, stam och växtplats och sedan ge er rekommendation om bästa lämpliga åtgärd då vi som arborister alltid försöker förespråka att behålla träd för att gynna fåglar och insekter såvida dem inte utgör en fara mot trafikerade vägar, fastigheter eller andra egendomar och dem då måste fällas på ett säkert sätt.

Vare sig det är trädfällning, trädbeskärning, plantering eller trädgårdsskötsel ni behöver hjälp med så erbjuder vi alltid fast pris på offerförfrågan för att du som kund ska känna dig säker och veta exakt hur mycket jobbet kommer kosta att utföra, du är även berättigad till RUT-avdrag som är på 50% på alla våra arbeten varav taket har höjts från 25 000kr till 50 000kr i år för privatpersoner!

Om ni är fortfarande intresserade och vill anlita en personlig och kunnig arborist som ni kan rådfråga om allt som finns i er trädgård ta då kontakt med oss nu och få ett gratis offertförslag och gratis besiktning på plats*.*Gratis besiktning gäller endast inom 65km från firmans utgångspunkt, annars tillkommer resekostnad.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Certified Professional TreeClimber

Läs mer

Referenser

Sektionsfällning av Sälg Stockholms län, Täby

Fällning av en sälg som växte bredvid staket och mellan två hus genom klättring och precisionsfällning i bitar.

 

Mark- och sektionsfällning av björkar: Gävleborgs Län, Storvik

Flera björkträd som stod på brant backe med svagt lut mot ett hus som då riskerar att falla på huset under stormoväder/stark vind. Fälldes både direkt från marken och sektionsfällning, de björkar som stod längre från huset kunde fällas genom klättring i större bitar utan någon risk som därmed minskade arbetstiden och gav kunden ett mycket bättre pris i slutänden jämfört med det företag som hade gett dem en offert i början som planerade på att hyra in maskiner och skylift.

 

Beskärning äppleträd & prydnadsbuske: Skåne Län, Bjärred

Ett villaområde som förr har varit ett äppleplantage hade fortfarande en del äppleträd från den tiden, b.la. detta träd som jag fick äran att beskära. En lätt formbeskärning på äppleträdet utav respekt för trädets historia och på kundens önskan för att få ett mysigt hörn i trädgården att umgås och underhålla gäster på. Jag gav även deras silverpäron buske sin första beskärning, tog endast en halvtimme för ett makalöst resultat som kommer hålla i många år framåt!

 

Underhållsbeskärning Skogsek: Stockholms län, Upplands väsby

Omfattande underhållsbeskärning av en stor skogsek med stora, tunga grenar hängandes över trafikerad väg och staket med antik järngrind. Med rätt koordination, riggning och metodiskt arbete så blev inget skadat och denna vackra gamla skogsek som var en av få som fanns i bostadsområdet kommer få stå kvar och vara hem åt flera olika fåglar och insekter i många år till.

 

Omdömen

Sandmarks trädvård har inte fått något omdöme ännu.