Företagets logotyp

Rybergs Bygg

Omdömen (3)

R

Patrik Ryberg

 • Mossängsvägen 20, 42934 Kullavik
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Rybergs Bygg ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Rybergs Bygg

Med hopp om att befrämja marknaden och bedriva verksamhet, lanserade jag år 1993 Rybergs bygg som min egna byggfirma. Följande år inträdde en expansion då jag köpte upp en snickerifabrik. Med åtta stycken anställda drev vi tillsammans både byggverksamhet och finsnickeri med huvudinriktning på specialbeställda dörrar, fönster och diverse inredning. Tio år senare bestämde jag mig för att sälja snickeriet i förmån av att driva vidare en renodlad byggfirma. Under fem-års tid var vi 14 anställda och jobbade med nyproduktion av hus för Götenehus med totalentreprenad från råmark till nyckelfärdiga villor.

Idag, sedan fem år tillbaka, bedriver jag en självständig verksamhet utan anställda och utför själv alla typer av byggjobb såsom renovering, tillbyggnader, nyproduktion med mera. Jag bidrar även ytterligare hjälp i form med design, idéer och andra lösningar. Det är detta som jag brinner för och tycker är kul. Är du i nöd av en byggfirma så har du definitivt kommit rätt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Omdömen

avatar

Lyhörd, snabb och pålitlig!

via Bygga uterum, Kullavik

Det var väldigt enkelt att jobba med Patrik, han lyssnade på vad vi ville ha och var väldigt kommunikativ och pålitlig. Kändes för en gångs skull tryggt!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Inget krångel till rätt pris!

via Snickare, Kungsbacka

Trevlig, schyst fakturerat, utnyttjade inte hela det uppskattade tidsåtgången på tillkommande arbete.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga