Företagets logotyp

Redovisningscentrum KA AB

Omdömen (0)

R

Jan Nilsson

  • Major Nilssonsgatan 17, 21773 Malmö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Redovisningscentrum KA AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Redovisningscentrum KA AB

Välkommen till RedovisningsCentrum
var du än är,
och oavsett om du befinner dig i Malmö, Göteborg eller Stockholm!

Vi erbjuder företagstjänster inom redovisning, inkasso, ekonomi & juridik. Genom att vi har implementerat moderna verktyg i vår verksamhet kan vi sköta ert dagliga ekonomiarbete och därmed lätta på den administrativa belastningen både enkelt och smidigt. Vår långa erfarenhet står till ert förfogande när ni behöver hjälp med de besvärliga och stora frågorna och även de enkla.
Vi vet från erfarenhet att bokföring och redovisning är dyr för många företag i Sverige. Hos oss slipper ni alla dessa höga bokföringskostnader. Ni kan se att våra priser kan passa er alldeles utmärkt, oavsett hur många verifikationer ni har per månad. Dessutom kan vi på ett väldigt enkelt och smidigt sätt erbjuda er redovisningslösningar billigare än andra.

Besök vår hemsida: http://www.redovisningscentrum.se

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

Redovisningscentrum KA AB har inte fått något omdöme ännu.