Företagets logotyp

Perfekt Renovering Stockholm

Omdömen (0)

Kontaktperson

Peter

  • Ormängsgatan 55, 16556 Hässelby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Perfekt Renovering Stockholm ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Perfekt Renovering Stockholm

Total Renovering

Behöver du snabbt får hjälp med något projekt?

Stora erfarenhet inom bygg service Stockholm län kan hjälpa Dig snabbt-effektiv med hög kvalite, om du vill utnyttja ROT-avdrag för tjänster som vi utför, hjälper vi dig med det.

INOMHUS:
-Spackling.
-Målning
-Tapetsering
– Fasadmålning
– Montera och byte fönster, dörrar, lister och foder
– Montera och byte väggar och undertak
-Kök montering och renovering
-Badrum
-Kakel och klinker
-Golvläggning
-Golvslipning, golvreparation
-Rivning
-Reparationer och ombyggnad

Om vi ska kunna lämna kostnadsförslag behöver vi se objekten i verkligheten eller få mycket detaljerade bilder eller ritningar. Vi ber er därför att beskriva så utförligt som möjlighet vad som skall göras och hur ni vill att slutresultatet ska bli eller boka kundbesök.

Vi återkommer samma dag!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Snickare

Total Renovering Behöver du snabbt får hjälp med något projekt? Stora erfarenhet inom bygg service Stockholm län kan hjälpa Dig snabbt-effektiv med hög kvalite, om du vill utnyttja ROT-avdrag för tjänster som vi utför, hjälper vi dig med det. INOMHUS: -Spackling. -Målning -Tapetsering – Fasadmålning – Montera och byte fönster, dörrar, lister och foder – Montera och byte väggar och undertak -Kök montering och renovering -Badrum -Kakel och klinker -Golvläggning -Golvslipning, golvreparation -Rivning -Reparationer och ombyggnad Om vi ska kunna lämna kostnadsförslag behöver vi se objekten i verkligheten eller få mycket detaljerade bilder eller ritningar. Vi ber er därför att beskriva så utförligt som möjlighet vad som skall göras och hur ni vill att slutresultatet ska bli eller boka kundbesök. Vi återkommer samma dag!

 

Omdömen

Perfekt Renovering Stockholm har inte fått något omdöme ännu.