Företagets logotyp

Norum Form & Funktion

Omdömen (0)

Kontaktperson

Kennet Norum

  • Hantverksgatan 5, 67131 Arvika
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Norum Form & Funktion ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Norum Form & Funktion

Erbjuder totalentreprenad, även ritningar o skissförslag. Norum Arkitektstudio har genom många års erfarenhet ett väl utbyggt kontaktnät och stor praktisk erfarenhet av skapande och samarbete mellan olika parter inom byggsektorn. Kvalitetsbygge genom hela processen.

Kennet Norum
Jag har egentligen en i dag mycket ovanlig bakgrund, liknande de gamla arkitektmästarna. De började i unga år med hantverket och lärde sig mer och mer till olika nivåer, om det gick bra fick de slutligen börja rita hus.

Som ung var jag väldigt intresserad av hantverket, så jag lärde mig till snickare. Min nyfikenhet drev mig till att studera vidare till byggnadsingenjör. Jag arbetade med hållfasthetsberäkningar, projektplanering, organisation av arbete och beräkning av priser.

Mitt starka estetiska behov fick däremot ingen utmaning, så jag beslöt att studera till arkitekt. Alla bitar föll nu på plats och jag fick erfara värdet av att kunna det mesta inom byggnation.

Har arbetat i Malmö och några år i Tyskland. Flyttade tillbaka till min hemstad Arvika -96, där jag driver egen rörelse. Att designa arkitektur, inredning, möbler och landskapet närmast byggnaden är en passion som erbjuder miljöer för människors behov och upplevelse.

Ritningarna är inte bara ytor, rum och snygga lösningar. Mina kunder ska veta att de är genomtänkta ända ned till varje skruv. Något som gör bygget enklare och förhindrar spräckta kalkyler under byggnationen. Har stort intresse för natur och historia, jag plockar gärna upp former ur byggnadstraditionen så att byggnaden får en lokal prägel i vår tid.

Referenser

Villor

 

Fritidshus

 

Offentlig miljö

 

Idéskisser

 

Omdömen

Norum Form & Funktion har inte fått något omdöme ännu.