Företagets logotyp

MØKT AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Kristian M. Kvistgaard

  • Götgatan 96 - Lgh. 1406, 11862 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

MØKT AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om MØKT AB

MØKT är formade av nordiska arkitektoniska kvaliteter, baserad på välfärd, estetik och tradition. Fokus ligger på enkelhet och genuint hantverk, och vi arbetar med kontextens kvalitet och värde som utgångspunkt.

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att skapa en hållbar och funktionell lösning med arkitektur som bidrar till positiva miljöer.

Vi skapar sammanhang mellan ny och befintlig omgivning. Form och funktion spelar en viktig roll från början till slut i projektet. Vi väger alltid in hälso- och miljöaspekter i de material och lösningar vi använder - de ska fungera både nu och i framtiden.

Oavsett uppdrag lägger vi alltid stor vikt vid idé och koncept, med en tydlig röd tråd i det färdiga resultatet. Vi tror på ett gott samarbete med ett gemensamt intresse för projektets slutresultat, och jobbar därför lösningsorienterat och har nära dialog med våra kunder.

Vårt arbete är en process där vi utforskar, experimenterar, analyserar och tolkar - med respekt för kvalitet, historia och tradition - för att hitta de rätta lösningarna.

Vi kan erbjuda en tidig idéskiss, analys av den befintliga miljön, och framtagande av bygglov samt program-, förslagshandlings-, projekterings- och bygghandlingsskede.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

MØKT AB har inte fått något omdöme ännu.