Företagets logotyp

Livstidsbygg AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Joel Jansson

  • Hospitalsgatan 52, 60227 NORRKÖPING
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Livstidsbygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Livstidsbygg AB

Livstids Bygg AB Enkelt Val, Välj Oss!!
Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och vi kan stolt säga att våra kunder är nöjda. Företaget finns baserat i Norrköping och vi arbetar främst i Östergötland, oavsett om det är litet eller stort. För att kunna erbjuda det bästa inom byggbranschen så har vi sett till att skapa samarbeten med de bästa partners på marknaden. När du anlitar oss kan du vara säker på att få en effektiv och högkvalitativ service, där vi tillsammans ser till att resultatet blir vad du önskar. Våra snickare har lång erfarenhet inom byggbranschen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Utbyggnad 36kvm

Utbyggnad på cirka 36kvm, hel isolerat med liggande panel utvändigt och invändigt. 3 st skjutbara partier, samt fasta fönster och öppningsbara. EL buren golvvärme och klinkers invändigt.

 

Köksrenovering

Ikea kök, vi pendlade ner taket med huntonit skivor, samt spotlights. Nya ytskickt på alla väggarna. Monterade vatten buren golvvärme i spårade golvspån skivor samt monterade köket.

 

Carport i lösvirke

En funkish carport som vi byggt i lösvirke, i detta fallet byggde vi takstolarna i lösvirke så kunden fick bestämma exakt vilken lutning på taket han ville ha så det passade in med huset.

 

Tak renovering

Tak renovering

 

Utbyggnad isolerat uterum

Isolerat uterum, bandtäckt plåt på taket pga liten lutning. Sen är denna utbyggnaden unik, pga den är stabil och tät, men samtidigt kan timerkåken röra sig, som timerkåkar gör. Riktigt roligt projekt.

 

Omdömen

avatar

Supernöjd

Livstids Bygg AB hjälpte mig med mitt kök, supertrevlig och lätt att prata med. Allt gick smidigt och jag har varit helnöjd och har anlitat Joel igen för en helrenovering av hela min lägenhet. Har inget att klaga på sen bästa hantverkaren jag har haft kontakt med.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga