Företagets logotyp

Kakelhem Byggservice AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Amir Karamehmedovic

  • Backa bergö gata 9, 42246 Hisings backa
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Kakelhem Byggservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Kakelhem Byggservice AB

Med erfarenhet sedan 1998 av det mesta som förekommer inom bygg- och kakelyrket. När det är dags att bygga om eller renovera ditt kök, hall, tvättstuga eller badrum – hitta då en behörig kakelspecialist i Hisings backa i Göteborg från Kakelhem. Vi erbjuder ett komplett utförande av ert byggprojekt med öppenhet, lyhördhet och engagemang. Kakelhantverk och design är vår professionella kompetens.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Referenser

Totalrenovering av lägenheter

På uppdrag av Fastighets Balder AB totalrenoverar vi deras lägenheter i Göteborgs området.

Omdömen

profilgranskning avatar
via Badrumsrenovering, Mölndal

Trevlig och hjälpsam personal men flera kommunikationsmisstag skedde under arbetets gång. Vi kom överens om olika saker med den inledande projektledaren som inte verkade som det kommunicerades vidare till utförarna. Det mesta löstes efter hand men det blev merarbete för företaget. Det mesta blev bra och mycket fint men silkontätning i skarvar mm blev inte snyggt. Ser slarvigt ut.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga