Företagets logotyp

JPA MÅLERI HANDELSBOLAG

Omdömen (3)

Kontaktperson

Paul Andersson

 • Käglinge Bygata 8 A, 23843 Oxie
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

JPA MÅLERI HANDELSBOLAG ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om JPA MÅLERI HANDELSBOLAG

JPA MÅLERI HB är ett familjeföretag som sedan starten i mars 1991 haft sin utgångspunkt från Käglinge strax utanför Malmö

Vårt företag sätter personlig service och skickligt utfört arbete i främsta rummet.

Vår målsättning är att du som kund alltid ska känna dig trygg med att du får ett arbete som håller hög kvalité både vad gäller hantverket och material.

Vårt företag följer de lagar, regler och branschbestämmelser som gäller inom vårt område och lämnar naturligtvis garanti på de arbeten som utförs.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

profilgranskning avatar
via Målning av ett rum + tak, Malmö

Snabbt åtgärdat och med bra resultat. Trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd ?

Svar från JPA MÅLERI HANDELSBOLAG

Tack för din fina recension och för att du tog dig tid att skriva dessa rader. Det gläder mig att du är nöjd med mitt arbete. Jag önskar dig en trevlig och skön sommar. Vänliga hälsningar Paul

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
profilgranskning avatar
via Målning inomhus, Malmö

Mycket proffsig målare. Trevlig med ett bra bemötande.

Svar från JPA MÅLERI HANDELSBOLAG

Tack för din fina recension och för att du tog dig tid att skriva dessa rader. Det gläder mig att du är nöjd med mitt arbete. Jag önskar en trevlig helg Vänliga hälsningar Paul

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
profilgranskning avatar

Vi är supernöjda!

Vi är mycket glada att vi anlitade JPA Måleri - allt gick mycket smidigt, resultatet är mycket bra och Paul är en mycket trevlig man som är förtroendeingivande. Vi rekommenderar företaget varmt!

Svar från JPA MÅLERI HANDELSBOLAG

Tack för er fina recension och för att ni tog er tid att skriva dessa rader. Det gläder mig att ni är nöjda med mitt arbete Hälsningar Paul

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga