DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

JN Solar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-12

Om JN Solar AB

  • Johan Nilsson

  • Terminalvägen 17,861 36 Timrå

  • Medlem sedan 2018-10-12

JN Solar är stolta över att få vara en del av utvecklingen och omställningen till det förnybara energisamhället. Vi tillhandahåller och installerar solcellsanläggningar och energilagringssystem för alla typer av fastigheter, företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar i mellersta Norrland. Vårt fokus är att erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara systemlösningar som är anpassade för vårt periodvis påfrestande vinterklimat. Sedan starten 2010 har vi sålt över 1500 solcellsanläggningar och levererat fler än 100.000 solpaneler.

Vi har gedigen erfarenhet av solenergibranschen. I företaget finns den tekniska kunskapen och kompetensen som krävs för att bygga högpresterande solcellsanläggningar och vi kompromissar aldrig med byggkvalitet. Vi har även certifierad personal från solcellsutbildningen “Certifierad Installatör” och vi är registrerade som elinstallationsföretag hos Elsäkerhetsverket.

För oss är det viktigt att verka för ett långsiktigt hållbart klimat. Därför är vi en av få solcellsinstallatörer som är registrerade i Naturvårdsverkets EE-och batteriregister, vilket innebär att vi tar ansvar för återvinningsprocessen av de produkter vi installerar. Vi ser också att det är av stor vikt att leva som man lär och därmed har vi kört eldrivna tjänstebilar i snart 5 år. Genom att ladda bilarna med solel har vi lyckats undvika att förbränna 30 kubikmeter diesel/bensin, vilket motsvarar 80 ton CO2.

Sedan flera år tillbaka har vi ett samarbete där vi har ett kunskapsutbyte och för anläggningsbesiktningar tillsammans med Länsförsäkringar. Länsförsäkringar driver frågor inom elsäkerhet och brandsäkerhet för solcellsanläggningar. Detta samarbete gör att vi anser oss ligga i framkant på våra anläggningsutformningar gällande dessa viktiga frågor!

Vill du också vara med i omställningen till det förnybara energisamhället och bidra till en hållbar framtid? Kontakta oss så gör vi vårt yttersta för att du också ska bli en av våra nöjda kunder!

Certifikat & intyg

Elsäkerhetsverket logotyp
Verifierat

Elsäkerhetsverket

Elsäkerhetsverket logotyp

Elsäkerhetsverket

Verifierat
  • Lågspänning - Allmänna och offentliga utrymmen
  • Lågspänning - Bostäder
  • Lågspänning - Elproduktionsanläggningar
  • Lågspänning - Övriga anläggningar för användning av el

Verksamma inom

Områden

Berg
Bollnäs
Bräcke
Gävle
Hofors
Hudiksvall
Härjedalen
Härnösand
Kramfors
Krokom
Ljusdal
Lycksele
Malung-Sälen
Mora
Nordanstig
Ockelbo
Orsa
Ovanåker
Ragunda
Sandviken
Sollefteå
Strömsund
Sundsvall
Söderhamn
Timrå
Vilhelmina
Ånge
Åre
Åsele
Älvdalen
Örnsköldsvik
Östersund
+ 12 områden - 12 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.