Företagets logotyp

Hembry

Omdömen (2)

Kontaktperson

Fina Tingström

  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Hembry ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Hembry

Varmt välkommen till oss på Hembry!

Vår verksamhet omfattar lokalvård av privata bostäder, kontorsstädning, trappstädning, hotell- och restaurangstädning samt industriell städning i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder kvalitetsgaranti och alla våra städare har lång erfarenhet eller gedigen utbildning inom lokalvård. I kontakt med oss kan du förvänta dig snabb och tillmötesgående service.

・Våra lokalvårdare har genomgått professionell städutbildning med yrkesbevis från Servicebranschens Yrkesnämnd eller PRYL
・Våra lokalvårdare är bakgrundskollade för maximal säkerhet
・Våra lokalvårdare omfattas av kollektivavtal, för schyssta förhållanden
・Vi har ansvarsförsäkring, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för olyckor. Vi tar ansvar
・Vi utför regelbundet kvalitetskontroller, för att upprätthålla den nivå vi strävar efter

Vårt ledningsteam är högutbildat och vår högsta prioritet är att du blir nöjd. På så vis bygger vi långsiktiga och hållbara relationer.

Hemstädning: www.hembry.se/hemstadning
Kontorsstädning: www.hembry.se/kontorsstadning

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

certifikatlogo

Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Här krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Utfärdas av Solditet.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Hemstädning 69 kvm Söder Mälarstrand, Stockholm

Vi städade denna vackra och unika bostaden i centrala Stockholm. I vanlig ordning försökte vi göra det lilla extra, vilket vi hoppas att bilderna framhäver. Kunden blev mycket nöjd och bestämde sig för att teckna städabonnemang med oss, vilket vi är tacksamma att vi fick förtroendet för. Bilder uppladdade efter kunds godkännande.

 

Omdömen

avatar
via Återkommande Hemstädning 94kvm, Farsta

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Fläckfritt och lättsam, trevlig personal

Jag hade Hembry hemma hos mig för första gången igår. Städerskan var väldigt härlig och arbetade systematiskt när hon städade. Rekommenderas!!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga