G

Granberg Fastigheter Skåne AB

Omdömen (0)

G

Klas Granberg

  • Feglersgata 30, 29831 Tollarp
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Granberg Fastigheter Skåne AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Granberg Fastigheter Skåne AB

Granberg Fastigheter arbetar med förvaltning, byggnation och renoveringar med fokus på kundens önskemål.

Vi jobbar med alla typer av uppdrag bla. nybyggnation, renovering, målning, tapetsering, fönster o dörrbyte m.m.

I våra förvaltningsuppdrag tar vi hand om alla små underhåll som kan förekomma både i hyreshus och villor, såsom gräs och häckklippning men även lampbyte och montering av beslag, hyllor, lister, gardinstänger och persienner mm.
Vi har specialiserat oss på udda och speciella uppdrag där ingen annan vill hjälpa till.

Alla projekt utförs enligt gällande arbetsmiljölagar.

Vi ser fram emot att få hjälpa er, tveka inte att kontakta oss oavsett vilken typ av uppgift ni vill få utförd.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Granberg Fastigheter Skåne AB har inte fått något omdöme ännu.