Frilans Finans logotyp

Giovanni Rossi

Omdömen (0)

Som egenanställd har inte Giovanni Rossi ett registrerat bolag via bolagsverket, utan fakturerar istället för sina tjänster via Frilans Finans. För dig som kund fungerar det i övrigt på exakt samma sätt som med alla andra företag

Kontaktperson

Giovanni Rossi

  • Medlem på Dorunner sedan: 2019

Giovanni Rossi ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Giovanni Rossi

Behöver ni hjälp med trädgård/huset?
jag kan hjälpa er
-Krattar
-Klipper och anlägger gräsmatta
-Klipper häckar
-Fruktträd
-Snickeri
-Måleri
-Ny terrassen
jag erbjuder även hjälp med allt från stora till små hantverksjobb

Om Frilans Finans

Frilans Finans är ett egenanställningsföretag som gör det möjligt för företagare att utföra uppdrag utan att behöva starta enskild firma eller aktiebolag. För dig som kund är den enda skillnaden att fakturan kommer med Frilans Finans som avsändare.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Frilans Finans

Läs mer

Som egenanställd via Frilans Finans har hantverkaren en rad försäkringar tecknade på sitt personnummer, exempelvis en basförsäkring och en tjänstereseförsäkring. För att läsa mer om dessa försäkringar, vänligen besök Frilans Finans hemsida.

Referenser

Utespa

byggde en terrass till en utespa

 

Omdömen

Giovanni Rossi har inte fått något omdöme ännu.