Företagets logotyp

FW Slip

Omdömen (2)

Kontaktperson

Fredrik Videman

  • Wideman Mörby 510, 71592 Stora Mellösa
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

FW Slip ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om FW Slip

Vi på Fw Slip har specialiserat oss på slipning och renovering av trägolv/parkettgolv.
Vårt mål är att leverera en service och en produkt där du som kund känner att du har fått hjälp och vägledning att välja den typ av slutprodukt som är din stil och passar dina omständigheter. Vare sig det är ett traditionellt slipat och lackat golv eller ett infärgat och kanske hårdvaxoljat golv möjligheterna är stora. Du får tydliga anvisningar för hur du sedan ska sköta underhållet, för att både förlänga livslängden på golvet, spara pengar och spara på miljön. Och naturligtvis hjälper vi även till med att sköta underhåll om så önskas.
Vi använder oss av produkter som håller högsta kvalitet och som har så lite miljöpåverkan som möjligt. Både för hälsan hos oss som jobbar med produkterna, er som kund och miljön.

Med denna korta beskrivning önskar vi att ni ska känna er trygga med att välja oss till att hjälpa er med ert golv.

Fredrik
//Fw slip
"Inte bara golv; hantverk, konst och kvalitet!"

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Slip och pigmentering

Vi slipade ett tidigare "vitlaserat" golv och färgade in det efter kunds önskemål. Där efter lackades golvet med en iltra matt lack för högt slitage. Följande omdöme fick vi: "Supernöjda med allt, både själv arbetet men också med den positiva attityden, hjälpsamheten kring de val vi gjort samt all kontakt vi haft under tiden arbetet pågått. Kan lämna de varmaste rekommendationer!" //Anna

 

BRF örebrohus nr 44

Slip och behandling med Hårdvaxolja.

Omdömen

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Oerhört nöjda, toppklass på arbete och kvalitet!

Rakt igenom professionella och noggranna! Ingen tvekan om att Fredrik är mån om att göra ett perfekt jobb. Tillmötesgående, punktlig, bra kommunikation, skicklig, trevlig och som sagt väldigt noggrann. Skulle utan tvekan rekommendera FW Slip och anlitar dem gärna igen i framtiden!

Svar från FW Slip

Tack för det fina omdömmet! Att vi lyckas leverera en tjänst och produkt som är helt enligt era önskemål är det vi önskar. Så vi tackar för ett fint samarbete. Mvh Fredrik

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga