Företagets logotyp

Fire Mountain AB

Omdömen (3)

F

Michaela

 • Skyttevägen 29, 30244 Halmstad
 • Medlem på Dorunner sedan: 2018
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Fire Mountain AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Fire Mountain AB

Fire Mountain AB härstammar i vackra Halmstad med sin inspirerande natur och episka historia. Ett bra läge och innovativ anda skapar fantastiska förutsättningar för samarbete inom regionen, samt andra delar av Sverige och dess grannar. Stadens entreprenörsanda ger oss en fantastisk grund för utveckling och de hantverk som vi levererar till våra kunder. Vi strävar till samhällets fördel genom att ge kvalitet till våra kunder enligt alla regelverk och standarder inom branchen. Med år av erfarenhet i vårt jobb och bakgrund av universitetsutbildning tillämpar vi vår kunskap för att nå det bästa resultatet i alla våra projekt.

Vårt uppdrag
Att tillhandahålla hållbara byggnadslösningar, att hitta de bästa alternativen för lokalsamhället, samt kombinera traditionella värderingar och innovation.

Vår filosofi
Alla vägar leder hem ... Ta hand om land, människor och natur.
Vi tror att livet ges till alla för att upptäcka sin egen potential som ger en inblick i oss själva och naturen omkring oss. För att uppnå framgång i livet strävar vi efter att harmonisera alla aspekter av vårt liv: arbete och vila, nöje och motgång.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Bygg

Fire Mountain Construction är en division av Fire Mountain AB som erbjuder företags- och privatkunder utomhus- och interiörprojekt som omfattar renoveringar och nybyggnation. Oavsett om du behöver renovera eller en utbyggnad av din befintliga egendom så tillhandahåller vi dig med professionell snickeri, el och efterbehandlingstjänster. Vårt tjänsteutbud: - snickerier, bygg, takarbeten - målning - stenläggning, cement och betong, dranering - golvläggning - trädgårdsarbete, högtryckstvätt och fasadtvätt Med flera...

 

Anläggning och underhåll

Vi garanterar framgången i våra projekt genom att etablera ett tillförlitligt och respektfullt förhållande med våra kunder, anställda och partners. Vi utför de flesta av våra jobb själva med undantag för uppgifter vi dedikerar till specialiserade underleverantörer bland våra betrodda partner. Samtidigt som vi utför våra uppgifter strävar vi efter att maximera miljöåtgärder som leder till materiela- och kostnadsbesparingar.

 

Omdömen

avatar
via Renovering tegelfasad, Vollsjö

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Topkvalitet, Superpris

Fire Mountain AB har gjort ett mycket bra och mycket professionellt jobb för oss. Välorganiserad och mycket vänlig, restaureringen av en tegelfasad gjordes på mycket kort tid. Perfekt kvalite. Jag kan definitivt rekommendera företaget.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Inkoppling markis motor.

via Elinstallationer, Kungsbacka

Bra utfört till rimligt pris

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga