Företagets logotyp

Enviriq Facility Services AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Benny Antonsson

  • Lundatorpsvägen 5, 60213 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Enviriq Facility Services AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Enviriq Facility Services AB

Enviriq Facility Services är ett lokalvårds- och fastighetsskötselföretag med 20 anställda i Norrköping och Linköping. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner över hela Östergötland. Vår affärsidé är att utföra branschtjänsterna med högsta kvalité, service och noggrannhet.

Vi har en mycket hög kundnöjdhet. Läs gärna våra referenser här: https://enviriq.se/efs/om-oss/

För oss är det viktigt att du som kund känner dig 100 % trygg med att du har anlitat en professionell firma. Vi levererar en kundservice i världsklass. Välkommen att få ditt hem, fastighet eller företag städat och omskött av oss!

Mvh
Benny Antonsson, VD

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Hemstädning

"Vi är mycket nöjda med vår städning och Enviriqs personal!" - Rikard

 

Hemstädning

"Jag har löpande hemstädning från Enviriq och det är kaos i min lägenhet nästan jämt, men efter varje gång de är här så blir det sååå fint och rent! Kan inget göra än att varmt rekommendera dem till alla som vill ha hemstädning. Benny på kundservice är helt fantastisk och städerskan Marianne som jag har är verkligen toppen!" - Isabelle

 

Hemstädning

"Jag har löpande hemstädning med Enviriq och jag inget annat än jättenöjd. De är superproffsiga. Kan varmt rekommendera."

 

Omdömen

avatar
via Flyttstädning 69 kvm, Norrköping

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga