Företagets logotyp

Entreprenörsgruppen i Bromma AB

Omdömen (3)

E

Peter Warfvinge

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Entreprenörsgruppen i Bromma AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Entreprenörsgruppen i Bromma AB

Vi är ett företag som har specialiserat sig på bygg & VVS. Våra medarbetare har flera års erfarenhet och har alla behörigheter för att utföra renoveringar.Våra kunder utgörs av privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt små och stora, privata och allmännyttiga fastighetsägare i Stockholms län

Vi lämnar utförliga garanti på alla de arbeten vi utför, eftersom vårt mål är att Du som kund och beställare ska vara trygg i att anlita Entreprenörsgruppen inte bara innan och under arbetet utan självklart även efteråt.

Vårt mål är att fortsätta att växa och att inom några år bli en av Stockholms mest anlitade entreprenörer inom framförallt stambyte. Vi är ambitiösa och vi är beredda att jobba hårt för att uppfylla Dina krav och önskemål och på sätt nå våra mål.

Företagsuppgifter & adress
Entreprenörsgruppen i Bromma AB
556841-7173

Godkänd för F-skatt

Certifikat & Intyg

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

Referenser

Stambyte för Brf Vandraren

Projekt utfört för Brf Vandraren i Hägersten Entreprenörsgruppen i Bromma AB har gjort totalentreprenad för Brf Vandraren. Man har ersatt befintliga installationer samt renoverat våtrum, toaletter och wc-utrymmen. Föreningens samtliga 16 lägenheter omfattades av stambytet som beräknades pågå från juli till december 2013. Föreningens fastighet består av totalt 2300 kvadratmeter bostadsyta fördelat på 16 lägenheter i denna fastighet som färdigställdes 1910. I upphandlingen som Entreprenörsgruppen i Bromma AB vunnit ingår bland annat följande arbetsmoment. - Renovering av samtliga badrum och wc utrymmen (bl.a. nytt kakel, klinker, wc, tvättställ, tvättställs blandare, badkar eller duschvägg, dusch/badkarsblandare, belysningsarmatur, strömbrytare med vägguttag.)

 

Omdömen

Entreprenörsgruppen i Bromma AB har valt att inte visa omdömen.