Företagets logotyp

Emil & Yadi Golv AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Yadi Mahmud

  • Örnsköldsallén 14, 85236 SUNDSVALL
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Emil & Yadi Golv AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Emil & Yadi Golv AB

Hej,
Vi är ett nystartat företag med över 12 års yrkeserfarenhet samt GVK-behörighet. Vi har som mål att hjälpa dig att få in nya och fräscha golv i ditt hem. Eller kanske rent av ett helt nyrenoverat badrum? Vi löser det åt dig.
Våra gemensamma grundläggande värderingar tillsammans med en strävan efter hög kvalité låg till grund för att satsa på entreprenad i Sundsvall.

Vi förhåller oss alltid till svensk byggstandard samt svenska branschregler. Vi har krav på oss att utföra alla våra uppdrag i enlighet med GBR och GVK i våtrumsutrymmen. Detta innebär i praktiken att du får den lägsta självrisken av ditt försäkringsbolag när du har fått ditt badrum renoverat av oss. Du får dessutom livstids garanti på alla våra utförda arbeten. Gäller dock ej material. Detta erbjudande gäller tillsvidare.

Våran ambition är att överträffa kundens förväntningar och därmed säkerställa ett professionellt utfört jobb. Kundnöjdheten är viktig för oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Rensåsparken

ca 600kvm korridorer samt tvättstugor.

Byparken

ca 150kvm Lokal samt tvättstugor och toaletter.

Bodö 360

ca 4200kvm lokaler, kontor, våtrumsutrymmen, kök, designgolv.

Omdömen

Emil & Yadi Golv AB har inte fått något omdöme ännu.