Företagets logotyp

Elkontakten i Linköping

Omdömen (1)

E

Lars Göran Ericson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Elkontakten i Linköping ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Elkontakten i Linköping

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

Omdömen

avatar

Bra service!

via Elektriker, Vreta kloster

Jag uppskattar deras punktlighet och att de lyssnade på mina önskemål. De kom med en mycket rimlig uppskattning av vad som skulle göras. Snabbt utfört! Bra kommunikation!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga