Företagets logotyp

Ebokförarna Sverige AB

Omdömen (0)

E

Stefan Lindbom

  • Wallingatan 34 111 24 Stockholm, 11124 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ebokförarna Sverige AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ebokförarna Sverige AB

Ebokförarna Sverige AB är en modern och kostnadseffektiv bokföringsbyrå på internet. Vi som driver byrån är entreprenörer, rådgivare och ekonomer med lång egen företagarerfarenhet från många olika branscher.
Detta gör att vi på Ebokförarna förstår dina behov som företagare bättre än traditionella bokföringsbyråer. Därför har vi anpassat våra bokföringsrutiner för att göra ditt företagarliv enklare och roligare, ja helt enkelt för att göra skillnad.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

Ebokförarna Sverige AB har inte fått något omdöme ännu.