Företagets logotyp

Divos Fasad o Bygg AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Tony Persson

  • Juryvägen 25, 22657 Lund
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Divos Fasad o Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Divos Fasad o Bygg AB

Välkommen Till Divos Fasad o bygg AB

Divos Fasad o bygg AB är idag ett företag med Drygt 20 anställda. Vi finns i Malmö Vi utför målningsuppdrag i hela Skåne med tyngdpunkt på Malmö samt hela Sverige. Som kund kan du känna dig trygg hos oss och veta att vi finns nära dig. Vi erbjuder en kostnadsfri besök inför offert, offerten är även kostnadsfri, vi skriver alltid avtal samt håller deadline.

På Divos Fasad o bygg AB är vi övertygade om att relationer mellan företag ska byggas på förtroende. Kunden skall därför kunna lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.
För att vidmakthålla denna typ av relationer vet vi också att kunderna måste få en chans att lära känna våra anställda. Enda sättet att lyckas med detta är att se till att våra medarbetare också stannar hos oss och att vi alla arbetar mot samma mål. Som tidigare erbjuder vi på Divos Fasad o bygg AB 30% på rotavdraget samt en kostnadsfri offert.
 

Vi kan hjälpa er med allt från:
* Renovering utomhus
* Byta och måla fasaden
* Bygga Altan
* Uterum
* Måleriarbete
*Renovering Av trappor
*Målning Utvändigt
*Fasadrengöring
*Fasadmålning inklusive plåt
*Fönstermålning
*Sprutmålning
*Trapphusmålning
*Tvätt av tak och fasader
*Målning med linoljefärger

Bolagsform
Aktiebolag
F-Skatt
Registrerad Läs mer
Moms
Registrerad i Momsregistret

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti Måleriföretagen

Läs mer

Garantin är en tydlig manifestation från Måleriföretagens sida som syftar till att ge kunderna trygghet och att understryka medlemsföretagens höga kvalitet.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Utvändig målning

Målning eternit målning av plåt målning av mur

Målning av panell

Målning av panell 10 m² målat med svart fönster målade eternit målat med vit plåt övre på huset

Omdömen

avatar

Supernöjd

Rekommenderas Starkt! Vi fick ett fastpris Ommålning av gavel , snabbt och Mycket proffsigt utfört arbete med en god/trevligt dialog med Stefan . Vi blev fantastiskt nöjda med Resultatet!!! Mvh Ragnar

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga