Företagets logotyp

Divos Fasad o Bygg AB

Omdömen (5)

Kontaktperson

Tony Persson

 • Juryvägen 25, 22657 Lund
 • Medlem på Dorunner sedan: 2021
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Divos Fasad o Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Divos Fasad o Bygg AB

Välkommen Till Divos Fasad o bygg AB

Divos Fasad o bygg AB är idag ett företag med Drygt 20 anställda. Vi finns i Malmö Vi utför målningsuppdrag i hela Skåne med tyngdpunkt på Malmö samt hela Sverige. Som kund kan du känna dig trygg hos oss och veta att vi finns nära dig. Vi erbjuder en kostnadsfri besök inför offert, offerten är även kostnadsfri, vi skriver alltid avtal samt håller deadline.

På Divos Fasad o bygg AB är vi övertygade om att relationer mellan företag ska byggas på förtroende. Kunden skall därför kunna lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.
För att vidmakthålla denna typ av relationer vet vi också att kunderna måste få en chans att lära känna våra anställda. Enda sättet att lyckas med detta är att se till att våra medarbetare också stannar hos oss och att vi alla arbetar mot samma mål. Som tidigare erbjuder vi på Divos Fasad o bygg AB 30% på rotavdraget samt en kostnadsfri offert.
 

Vi kan hjälpa er med allt från:
* Renovering utomhus
* Byta och måla fasaden
* Bygga Altan
* Uterum
* Måleriarbete
*Renovering Av trappor
*Målning Utvändigt
*Fasadrengöring
*Fasadmålning inklusive plåt
*Fönstermålning
*Sprutmålning
*Trapphusmålning
*Tvätt av tak och fasader
*Målning med linoljefärger

Bolagsform
Aktiebolag
F-Skatt
Registrerad Läs mer
Moms
Registrerad i Momsregistret

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti Måleriföretagen

Läs mer

Garantin är en tydlig manifestation från Måleriföretagens sida som syftar till att ge kunderna trygghet och att understryka medlemsföretagens höga kvalitet.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Utvändig målning

Målning eternit målning av plåt målning av mur

Målning av panell

Målning av panell 10 m² målat med svart fönster målade eternit målat med vit plåt övre på huset

Omdömen

avatar

Bättre än om jag gjort det själv men inte lika bra som en professionell firma

via Byte av en träpanel, Bjuv

Offerten kom snabbt (36000) och lite dyrare än de andra två offerter jag fick (21000 och 27000). De kom dessutom redan dagen efter och tittade på gaveln där panelen skulle bytas. Men det överenskomna priset på 1500 per kvadratmeter fanns inte med utan offerten var på 1800 kronor per kvadratmeter. Detta skulle innefatta arbete, material samt färg och bortforsling av den gamla panelen. Sedan gick det bara utför. De hade inte stege med sig så det fick jag gå in till grannen och låna en extra. De hade inte tillräckligt med virke med sig så de fick köra till Byggmax TRE gånger till, för att köpa in mer panel. Fick ett samtal från deras chef som i hotfullt ordalag ville ha mer betalt eftersom de "lagt ut 11000 på material". En snabb koll på Byggmax hemsida visade att all panel totalt kostat 5400-5700. Jobbet är halvdant gjort. Det är några glipor i panelen och några brädor är för korta. Måleriarbetet har missats på vissa ställen. Dessutom ville de ha kontant betalning direkt efter utfört arbete, vilket absolut INTE stod som villkor i offerten. Deras svar var att det är "branschstandard". Det var strul med fakturan. Offerten var på 36000 inklusive moms (30000 arbete och 6000 material). Fakturan kom och den var helt plötsligt på 36000 PLUS moms (samt 12% rabatt). Och rotavdraget var på 10800, vilket motsvarar 30% på allt, även materialet! Och dessutom 3600 dyrare än offerten. Jag fick ett förslag om att dessutom måla den andra gaveln (20-21 m2) för 9000. Det tackade jag nej till. Arbetarna som var på plats (2 första dagen och 3 andra dagen) pratade inte svenska (bulgariska eller grekiska) utan det fanns ytterligare en kille på plats som tolkade. Det kan förklara varför arbetskostnaden blev högre om man räknar in en person som inte gör något. De har inte städat upp efter sig. Det ligger tappade spikar och skruvar i gräsmattan. Allt gammalt virke och resterna av den panel de köpte in ligger i en hög på baksidan, tillsammans med energidrycker, pensar, färgburkar och kartonger. Det finns spik och skruv som inte är ordentligt idragna i panelen utan som sticker ut. Nej, jag kommer inte att anlita Divos Bygg igen.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabbt!

Efter några inledande oklarheter om när de skulle komma så skedde arbetet mycket snabbt och med tillfredsställande kvalité.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Prisvärt

via Målning av en träfasad, Lund

Ett väldigt konkurrenskraftigt pris till bra kvalitet. Snabbt och proffsigt utfört jobb.

Svar från Divos Fasad o Bygg AB

null

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Renovering träfasad, Gantofta

Positivt: Det gick snabbt att få en offert. Samma dag som de var och tittade på jobbet. Arbetet utfördes snabbt på två dagar. Negativt: Nederkanten av panelen är inte horisontell. Påpekade detta flera gånger under arbetet men det blev inte bättre. Jag blir nog tvungen att såga en rak linje med cirkelsåg för att få det snyggt på den ena gaveln.. Panelbrädorna har inte heller monterats helt vertikalt. Man har kommit snett och sedan rätat upp med konsekvens att de inte överlappar varandra på vissa ställen. Detta påpekades också flera gånger utan att det blev bättre. Från vinden kan man se dagsljuset genom springor och vid regn så regnar det in på vinden. Jag blir tvungen att täta från insidan. Vindsluckan blev inte bra. C:a 1 cm stor springa och det regnar in. Dessutom har man satt panelbrädorna upp och ner jämfört men den övriga panelen på gaveln och det gör att mönstret inte blir likadant. Jag får försöka täta på något vis eller bygga en helt ny lucka. De fyra som utförde arbetet var från Bulgarien och kunde ingen svenska alls. Någon kunde några ord på engelska varför det var mycket svårt att kommunicera med dem. Deras arbetsledare fanns på plats emellanåt och gick att nå på telefon. Med alla fel som gjordes tvivlar jag på att det var utbildade snickare som utförde arbetet. Jag tror inte heller att de var målare eftersom de började lasera på grundmålat trä istället för att måla med täckfärg. Detta lyckades jag stoppa genom att ringa en arbetsledare.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Rekommenderas Starkt! Vi fick ett fastpris Ommålning av gavel , snabbt och Mycket proffsigt utfört arbete med en god/trevligt dialog med Stefan . Vi blev fantastiskt nöjda med Resultatet!!! Mvh Ragnar

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga