Företagets logotyp

DER Juridik

Omdömen (0)

D

Jakob Eriksson

  • ÖSTER MÄLARSTRANDS ALLÉ 10, 72356 Västerås
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

DER Juridik ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om DER Juridik

Juristbyrån som ligger bakom bland annat orimlighyra.se.

Vi är en svensk juristbyrå som erbjuder juridisk rådgivning till privatpersoner och företag. DER Juridik består av ett team av kompetenta jurister som brinner för att hjälpa. Vi sätter KVALITET i första hand. Hos oss finns inget utrymme för för annat än resultat vi kan stå för - vi tar vårt jobb på liv och död. Dessutom strävar vi alltid efter att vara snabbare och billigare än de jurist- och advokatbyråer som jobbar enligt samma kvalitets-tänk.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

DER Juridik har inte fått något omdöme ännu.