Företagets logotyp

Cyklande rörmokaren Sverige AB

Omdömen (0)

C

Alexander Ulvgården

  • Själagårdsgatan 31, 11131 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Cyklande rörmokaren Sverige AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Cyklande rörmokaren Sverige AB

Cyklande rörmokaren är rörmokaren i Stockholm som tar cykeln till jobbet. Detta möjliggör att vi snabbare kommer fram till kunden samt ett mindre miljöavtryck. Detta i kombination med vårt fokus på service gjorde att vi blev utsedda till Årets Hantverkare i kategorin medelstora VVS-bolag 2018.

Våra Våra VVS-montörer utför arbeten (till exempel blandarbyten eller diskmaskinsinstallationer) i Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Norrmalm, Gamla Stan, Enskede-Årsta-Vantör, Skarpnäck och andra närförorter i Stockholm.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Cyklande rörmokaren Sverige AB har inte fått något omdöme ännu.