Företagets logotyp

Constella Rör och VVS AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Erik Andrén

  • Nybergsgatan 8, 11454 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Constella Rör och VVS AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Constella Rör och VVS AB

Välkommen till ett byggföretag att lita på

Constella Badrum AB erbjuder helhetslösningar för alla typer av renoveringar och byggnationer. Våra kunder uppskattar hög kvalitet, att vi levererar när vi lovat och att priset aldrig blir en överraskning.

Vi utför alla typer av renoveringar och byggnationer till bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Sverige. Våra kunder är kräsna och lägger stor vikt vid kvalitet, genuint hantverk och personliga lösningar.

När vi kommit överens om omfattning, design, träslag och övrigt material, får du offert och tidplan. På utsatt tid finns våra hantverkare på plats och fokuserar helhjärtat på din fastighet tills du är helt nöjd, oavsett om det gäller en ombyggd entré eller en helt ombyggd våning.

Med gedigen kunskap och erfarenhet skapar vi personliga lösningar i nära samarbete med dig som kund.

Låt dig inspireras av hur andra har gjort, eller kontakta oss för ett idémöte.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Referenser

Omdömen

avatar

Snabb service

via Partiell badrumsrenovering, Solna

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga