Företagets logotyp

CLS Elektronikservice i Stockholm AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Lars Wallin

  • Södra Långgatan 22, 16959 Solna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

CLS Elektronikservice i Stockholm AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om CLS Elektronikservice i Stockholm AB

CLS har erfarenhet sedan 1989 av TV-nät, Bredband, Närverk och fastighetsdigitalisering. Tvättstugebokning, passersystem. 26 tekniker inom fiber, lan och catv. Vi tillhandahåller serviceavtal för flerfamiljsfastigheter. Eget registrerat varumärke : Wise House som tar smarta hus några steg längre än alla andra. www.wisehouse.se
Företaget innehar CANT och är godkänd installatör för ComHem, Telenor, Telia och Tele2

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

CLS Elektronikservice i Stockholm AB har inte fått något omdöme ännu.