Företagets logotyp

Clean Fastighetsservice

Omdömen (1)

C

Philip Tillkvist

  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Clean Fastighetsservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Clean Fastighetsservice

Företaget är ett relativt nystartat företag men med personal som har stora kunskaper och erfarenheter inom branschen. Vi har tillhandahållit stora som små projekt och har haft som målsättning att göra detta med absolut bästa resultat . Företaget startades 2013 utav VD Philip Tillkvist, som har varit verksam i branschen i ca 8 år. Idag är vi stationerade runt om Stockholm, Nyköping, Eskilstuna, Uppsala och Malmö. Vi jobbar alltid efter att vara serviceminded, ha bra priser och bygga långa kundrelationer.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

Referenser

Hemfrid i Sverige

Vi är en av de störta leverantörerna inom fönsterputs till Hemfrid. Vi jobbar i Malmö, Uppsala, Västerås, Eskilstuna hela Stor Stockholm samt nere i Nyköping.

RH Group

Vi har stort samarbete med en stor städfirma vilket vi utför putsning på stora sjukhus områden.

Smarter Marketing AB

Vi har utfört flyttning av kontor samt fönsterputsning åt denna kund, med högsta betyg.

Jajja Communications

Vi har utfört fönsterputsning åt denna kund med bra kvalité.

Omdömen

avatar

Fantastiskt jobb - rekommenderas

via Visningsstädning, innan den 5:e, Eskilstuna

Uppdragsgivaren har angett följande om Clean Fastighetsservice: Servicen upplevdes som perfekt. Kvaliteten på levererad tjänst var helt ok. Priset var extremt bra i förhållande till kvalitén.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga