C

City Clothes

Omdömen (0)

C

Givara Shekho

  • Jungmansvägen 35, 38334 MÖNSTERÅS
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

City Clothes ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om City Clothes

Ett välstädat hem att komma hem till efter en lång dag på arbetet behöver inte vara en dröm längre. Vi hjälper dig att göra det till en verklighet! Med vår hemstädning får du inte bara ett städat hem utan även tid över till sådant som du tycker är viktigt.
Du avgör hur ofta du behöver och vill ha hjälp. Vi städar enligt dina önskemål
-veckovis, månadsvis eller kanske endast vid enstaka och speciella tillfällen? Vi är många som tycker att fönsterputs är ett krävande jobb både sett till tid och energi. För oss är fönsterputs vardag. Ett jobb som vi tack vare vår moderna utrustning och effektiva och skonsamma produkter gör ett skinande resultat varje gång.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Plåtson AB Oskarshamn

Städning 2ggr/veckan i mer än två år. Mycket nöjda med vårt jobb och alltid lika bra resultat garanterat. Platschef Industriservice: Pär Henriksson Tel: +46 (0) 708164061

Omdömen

City Clothes har inte fått något omdöme ännu.