Företagets logotyp

City Bygg och Snickeri på Grisbacka

Omdömen (3)

C

Tomas

 • Godemansvägen 23B, 90355 Umeå
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

City Bygg och Snickeri på Grisbacka ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om City Bygg och Snickeri på Grisbacka

City Bygg och Snickeri startade sin verksamhet våren 2014 i Umeå. Vi har mångårig erfarenhet i branshen och erbjuder alla typer av byggtjänster. Renoveringar, tillbyggnader och nybyggnationer är några exempel på vad City Bygg och Snickeri kan hjälpa dig med.
Vårt främst mål är att göra alla våra kunder nöjda. Vi lyssnar därför på era önskemål, behov och kommer dessutom gärna med egna förslag och synpunkter.
Vi utför våra arbeten snabb och effektivt dessutom med hög kvalité.
Kika in under "referenser" för att se bilder på tidigare jobb vi på City Bygg och Snickeri har utfört.
Välkommen med din förfrågan!
- Tomasz med personal

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

Referenser

Omdömen

avatar

Toppkvalitet, bästa förtetag för vadrum i stan.

via Badrumsrenovering, Umeå

Enkelt- rekommendera vidare!!!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Väldigt missnöjd

Enligt offerten skulle arbete utföras i somras. Nu är det januari, arbetet var långt ifrån färdigt och vi valde att avsluta relationen. För att uterummet skulle få sin utformning som vi beställde borde åtminstone en del av byggmaterialet vara specialbeställt. Vi fick betala för detta material i förväg men det blev uppenbart under hösten att materialet inte fanns. Vi fick bara ursäkter varför byggandet inte fortskred.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Helnöjd

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga