Företagets logotyp

Christian Vvs-Teknik

Omdömen (1)

C

Christian Nilsson

  • HANTVERKSGATAN 4, 81540 Tierp
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Christian Vvs-Teknik ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Christian Vvs-Teknik

Vvs service åt små och stora fastighetsägare och företag, men även privatpresoner.

Vi har stor erfarenhet inom badrumsrenoveringar och värmepumps installationer där vi kan hålla i allt, Bygg, Vvs, Kakel och El.

Vi utför alla typer av vvs entrepenader. Vi har utfört och utför jobb i från stockholm till gävle med omnejd.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

Omdömen

avatar

Snabba och pålitliga

via Badrumsrenovering, Gävle

Dom sköte sig utmärkt när det gällde tidsplan och kontakter med underleverantörer.Vi är mycket nöjda med utfört arbete.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga