Företagets logotyp

C Grönström Bygg & Fastighetstjänst AB

Omdömen (0)

C

Christoffer Grönström

  • Rone Jakobs 812, 62347 Hemse
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

C Grönström Bygg & Fastighetstjänst AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om C Grönström Bygg & Fastighetstjänst AB

Genom över 10 år i branschen kan jag hjälpa dig att lösa dina önskemål och funderingar vid exempelvis mindre tillbyggnad eller renovering. Alltid kvalité i första hand tillsammans med mina anförtrodda underentreprenörer hjälper vi dig att komma ett steg närmare drömmen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

Referenser

Utbyggnad 15m2

Våren 2018 genomfördes mindre utbyggnad med badrum samt hall i samma stil som befintligt hus.

 

Totalrenovering av övervåning

Vinter/ Våren genomfördes en totalrenovering av övervåning i ett fritidshus.

 

Omdömen

C Grönström Bygg & Fastighetstjänst AB har inte fått något omdöme ännu.