Företagets logotyp

BYGGEST AB

B

Persefoni

  • Saldovägen 11, 17562 Järfälla
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

BYGGEST AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om BYGGEST AB

Vi erbjuder både intressanta och stimulerande tjänster inom byggsektorn runt om i Stockholm.

Vi hoppas att du tar tillfället i akt och kontaktar oss för ytterligare information eller för att diskutera vad vi kan hjälpa dig med.

Vi genomför bygguppdrag inom nyproduktion, tillbyggnad, ombyggnad, reparation och totalentreprenad. Från små enkla till stora komplexa bygguppdrag.

Vår kompetens på området gör oss till experter på att kartlägga och tillfredsställa våra kunders specifika behov. Till ex

• Efter kunders ritningar och intentioner
• Med totalansvar – totalentreprenad
• Med totalansvar – delad entreprenad med kunden delaktig


Företaget har If försäkring.
Upp till vilket belopp är företaget försäkrat? - 20 000 000 SEK

Ta kontakt med oss för en helt förutsättningslöst möte.

Kika även in vår hemsida www.byggest.se

Välkommen!
Med vänlig hälsning
BYGGEST AB

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Auktoriserat Serviceföretag

Läs mer

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

certifikatlogo

Auktoriserad elinstallatör (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Auktoriserad enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter för elinstallationsarbete.

Referenser

Renovering Källare

Byggest fick förtroendet att renovera vår källare (inkl. badrum, tvättstuga, bastu m.m.), dels för en professionell presentation, dels för att de hade alla certifikat och dels för att de hade en konkurrenskraftig offert. Byggest genomförde en bra renovering, och det som stod ut väldigt mycket hos Byggest var chefens (Kamal) sätt att alltid vara fokuserad på att lösa problem och hitta lösningar. Övriga medarbetare var också duktiga, trevliga och kunniga. Slutresultatet både i termer av renovering men också kostnad motsvarade våra förväntningar. – Fredrik (2019-09-11)

Färdigställande av källare

Jag anlitade Byggest VVS & EL AB under maj i år att färdigställa källaren i vårt hus. Dom bytte avloppsstam och byggde en ny grund med 30 cm isolering samt vattenburen golvvärme samt ny frånluftsvärmepump NIBE. Dom gjorde ytskikt och elinstallationer i hela källaren inklusive spotlights i alla rum. Nya fönster installerades likväl. Resultatet var mycket gott och tiderna hölls till pricka. Offerten hölls utan tillägg dessutom. Kan varmt rekommendera Byggest som också har en hög servicekänsla. – Erik

Badrumsrenovering

Jag tog flera offerter från olika företag o valde därefter Byggest AB efter att jag träffat Ivan och fått ett seriöst/bra intryck. Byggest AB hjälpte mig med en totalrenovering av badrum. Jätte lätta att samarbeta med, kom med bra förslag o skötte tidsplanen utmärkt samt att priset var samma när allt var klart. Allt har gått super bra! Kan varmt rekommendera Byggest AB!! Ibbe

Omdömen

BYGGEST AB har valt att inte visa omdömen.