Företagets logotyp

Bygg & Industrigolv i Östergötland AB

Omdömen (1)

B

Kaj Robiem

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bygg & Industrigolv i Östergötland AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bygg & Industrigolv i Östergötland AB

Vi hjälper till med det mesta

Välkommen till vårt eminenta företag, Bygg & Industrigolv i Östergötland AB. Det är oss som man skall anlita, om man behöver hjälp med någonting inom betonggolv i Norrköping eller Linköping. När man får hjälp av oss, så kan man vara fullständigt övertygad, om att man får ett fantastiskt golv, som både är kvalitativt, slitstarkt, elegant och behagligt.

Vi arbetar alltid efter konceptet att göra kunden i fråga så nöjd som det bara går. Med hjälp av vår samlade erfarenhet och kunskap gör vi verkligen allt för att du skall få ett golv som du är helt nöjd med.

Trägolv
Vi på Bygg & Industrigolv använder oss av den revolutionerande träslipningsmetoden ifrån HTC. Med tekniken vi använder oss av får du ett lätt och fint golv utan gropar och du kommer åt nära kanterna.

Med tekniken kan vi slipa alla slags trägolv, från trädäck och grova plankgolv till finaste parkett. Verktygen vi använder oss av består av unika material sammanfogade med unik teknik vilket gör våra metoder till marknadens mest effektiva träslipningsverktyg.

Detta gör vi utöver slipning av trägolv:
– Oljar
– Lackar
– NYHET! Lack med vitpigment

Betonggolv
Bygg & Industrigolv jobbar med ett flertal metoder när det kommer till betong. Ett av de starkare metoderna vi använder oss av kan du läsa under HTC Superfloor™. Men vi använder oss av andra metoder också.

Vi kan:
– Slipa bort epoxi
– Slipa bort epoxifärg samt färg
– Laga betonggolv


HTC-superfloor
Här på Bygg & Industrigolv använder vi oss av HTC Superfloor™. De har fyra olika varianter för att passa allas smak och behov. Alla de fyra koncepten har sina egna egenskaper.

Omdömen

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga