Företagets logotyp

Brunnmyra Elservice AB

Omdömen (0)

B

Dan Lindberg

  • BRUNNMYRAGRÄND 3, 82140 Bollnäs
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Brunnmyra Elservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Brunnmyra Elservice AB

Vi är en elinstallationsfirma som startade 2017 från Bollnäs, Hälsingland. Vi erbjuder auktoriserade elektriker inom all sorts installation, montage och service för såväl privatpersoner som företag. Vi arbetar i Gävleborg samt Stockholm med omnejd.
Låt våra behöriga elektriker hjälpa dig med dina elarbeten. Välkommen att kontakta oss för mer information och prisförslag!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Brunnmyra Elservice AB har inte fått något omdöme ännu.