B

Brask Bygg

Omdömen (2)

B

Daniel Brask

  • C/O Daniel Brask Barne-Åsaka Västergården 701, 465 95 Nossebro
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Brask Bygg ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Brask Bygg

Ett litet byggföretag där kvalitet o kundnöjdhet står i fokus. Jag renoverar, bygger om och nybyggen. Har ett brett sammarbete med elektriker, plattsättare, målare och rörmokare. Detta gör att jag kan sköta hela bygget från start till mål.
Hör hemma utanför Nossebro men rör mig över stort ombråde.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

Omdömen

avatar

Pålitliga och trevliga

via Färdigställa stallbyggnad, Vårgårda

Svar från Brask Bygg

Tack

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabba och pålitliga

via Renovera balkong, Nossebro

Svar från Brask Bygg

Tack

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga