B

BR Kakel&klinker AB

Omdömen (0)

B

Bager Rubaij

  • SAGAVÄGEN 7, 372 60 Bräkne-hoby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

BR Kakel&klinker AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om BR Kakel&klinker AB

BR kakel&klinker AB är ett våtrums behörig företag. vi arbetar i stort sätt med badrums renovering kakel och klinker sättning i kök, hall, uterum, källare och tvättstuga mm . Vi kan utföra andra typer av renovering som köksrenovering, parkett och laminat golv läggning, bygga nya väggar, måla och tapetsering. Vi erbjuder våra kunder personlig kontakt där kunde är i centrum och hög kvalitet arbete med många år erfarenhet som leda till riktig nöjda kunder.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Referenser

badrums bilder

olika kakel och klinkers arbete

 

Omdömen

BR Kakel&klinker AB har inte fått något omdöme ännu.