Företagets logotyp

Grönfoss Byggservice

Omdömen (0)

G

Jesper Grönfoss

  • Övralid 1, 59197 Motala
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Grönfoss Byggservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Grönfoss Byggservice

Mindre firma som jobbar i Motala med omnejd sedan 2015.
Gör allt ifrån det små till det stora jobben. I dags läge ligger fokuset på att jobba upp ett gott nätverk och därför strävar vi efter att ge kunden den bästa servicen som går att få.

Och är en av de få företag inom byggsektorn som idag kör kampanjer på vissa arbeten vid vissa tillfällen och ger nöjd kund garanti!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

Grönfoss Byggservice har inte fått något omdöme ännu.